KöszöntőKedves Kolléganők, Kollégák!

A járványügyi helyzet kedvezőbbé válása reményeink szerint lehetőséget ad arra, hogy a korábban elhalasztott, az Egészségügyi Szakdolgozók LI. Országos Kongresszusát megrendezzük, és erre a Semmelweis Egyetem Ápolásvezetési és Szakdolgozói Igazgatóságának kongresszusi szervezőbizottsága nevében szeretettel meghívjunk.

A Kongresszus 2021. október 13. és 15. között kerül megrendezésre, az eredeti terveknek megfelelően Budapesten, az Aquaworld Resortban.

Külön öröm számunkra, hogy a rendezés lehetőségét egy dupla jubileumi év kapcsán kaptuk meg, amelyet a Semmelweis Egyetem 250 évvel ezelőtt kezdődő története, és Florence Nightingale születésének 200. éves évfordulója foglal keretbe.

Ismét elérkeztünk egy lehetőséghez, amikor megmutathatjuk és átadhatjuk azt a tudást, aminek birtokában vagyunk, és amelyet a mindennapjainkban használunk. Ez a tudás nem kevés. Évtizedek felhalmozott tapasztalata, az elméleti képzés és oktatás megújuló tartalma, a közös gondolkodás és a közös munka élménye gyarapítja.
Feladatunk az ápolás fejlesztésében, az új eredmények publikálásában és a mindennapi munkába történő beépítésébe egyre nagyobb, felelősségünk a gyógyító-megelőző munka minőségének fejlesztésében megkerülhetetlen.

Kongresszusunk legfőbb feladata közös tudáskincsünk egymással történő megosztása. Hivatásukban kiváló felkért előadóink gondolatait útravalónak és gondolatébresztőnek szánjuk.

Emellett azonban azt is szeretnénk, hogy vendégeink az együttlét és a kikapcsolódás élményével gazdagodva térjenek vissza munkahelyükre.

Szeretettel várjuk kedves meghívott vendégeinket, és várunk Benneteket kedves Kollégáink!

Üdvözlettel,

Szervezőbizottság:

Kormos Ágnes

SE ápolási igazgató

Láposi Andrea

SE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika
klinikai vezető ápoló, ápolási igazgató helyettes

Kiefer Csilla   

SE I. sz. Belgyógyászati Klinika

klinikai vezető ápoló,
ápolási igazgató helyettes

Bencés Ilona

SE Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika
klinikai vezető ápoló


Dr. Balogh Zoltán

SE Egészségtudományi Kar
Ápolástan Tanszék
tanszékvezető